Elindultak az őszi programok, lássuk mi várhat ránk  Budaörsön még szeptemberben:

kep.jpgJókai Mór Művelődési Házban a nyári szünet után újraindult a Kerekítő foglalkozás 0-3 éves korosztálynak, minden csütörtökön 9:30, 10:00 és 10:45-ös kezdettel.

Ugyanitt szeptember 7-én, 10 órakor bábszínház: Az ördög három aranyhajszála címmel. Belépő gyerekeknek 500 Ft, felnőtteknek 800 Ft.

A Gróf Bercsényi Zsuzsa könyvtárra mindig számíthatunk, szeptember 13-án, szombaton 10 órakor ceruzatartó, könyvjelző készítés lesz immáron őszi motívumokkal. A program ingyenes.

A Régészeti kiállítás és a Csiki pihenőkert szervezésében ismét minden szombaton 10 órától 13:00-ig akadmuzeum-prog-2014-szept-723x1024.jpg program, legyen az amforák díszítése, történelmi játszóház vagy őszi ajtódíszek készítése sőt szeptember 20-21-én egész hétvégén a Kulturális Örökség Napok szolgálnak élménnyel, a részletek a honlapjukon megtalálható.

 

Bónuszként  Budaörsi Gazdapiac minden szombat délelőtt a Patkó utcai parkolóban a lakótelepen. Habár ez nem szabályos gyerekprogram, de a piacozás egy jó kürtöskaláccsal egy hasznos programnak jó :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr746672813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása