macsu 2014.09.05. 14:43

szobatisztaság

Nem vettem tudomást az olyan megjegyzésekről, hogy az ő korában már mindenki szobatiszta a világon de főleg a múltban...és részemről végre egy olyan téma, amire nem paráztam rá. hiába egyre tanultabb leszek ahogy nő..a majd nyáron ráér szlogen bevált. és láss csodát, semmi erőltetés, semmi kínzás, semmi "márpedig rendszeresen rá kell ültetni" dolog..és egy hónapja kb. magától szobatiszta Manka (2 esti pelusmentes kísérlet után, 2-4 felmosás és kész). még nincs 2,5 éves. nekünk ez így volt jó :), büszke vagyok rá,na!

De tényleg, szedi a lábát és kedvétől függően hol a bili hol a wc a kiszemelt célpont. Egyszer azon kaptam, hogy szépen megy és leönteni a bilit a wc-n bónusznak. A kertben külön jó a virágokat lepisilni. Az IKEÁban többx is el kellett menni, de ott nagy csáberő, hogy magától öblítős a wc.

Itthon a bugyiválasztás okoz plusz örömet,a katicás és a nyuszós a favorit. :)

Bár volt "baleset" is, keresztapjáéktól összerakhatós vonatsínt kapott és mágneses kisvonatot, plusz rönkfa, fenyő..és annyira de annnyira rakta össze és örült az új játékoknak, hogy a belemerülés bepisilist hozott :), de spongyát rá..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr996672699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása