macsu 2014.07.02. 09:20

elveszett bárárny

Báránykámat nem érdekli, hogy elveszik és anya - apa 5 évet öregedik ilyenkor.

A minap az Auchan Hatalmas Hodályában egy szempillantás alatt teleportálódott valahova Manka. Mert az fix, hogy ahogy kivettük (hosszú kérlelésre) a tolikocsiból, abban a minutumban eltűnt. Hiába rohangásztunk fel-le nevét kántálva ( ha hallja sem ügyelt volna erre) a ruha osztályon majd a gyereksoron majd sorba az összesen. Apa a raktárba is körülnézett, mert az ajtaja nyitva volt, és az mindig gyanús. De csak a raktáros bácsi ajánlotta fel a szolgálatait.

Végül kimentem az auchanból és az üzletsoron álló biztonságit faggattam a hangosbemondó lehetőségéről. - Node nem hiszi hogy megtalálja  a vevőszolgálatot! - értetlenkedett értékeink őre. hát jóhogy, bár manka 2 évesen is okosabb fajta, de azért olvasni ő sem tud :) A vásárlóknak szántam volna az üzenetet, ha látja bárki, adja le. - Jaaa, vagy úúgy.

De szerencsére abban a pillanatban a fülébe szólt a kollégája telefonon, hogy vki gyereket talált...Istennek Hála! Hatalmas az Úr. épen egészségben.

Igen, mert simán kijött vhogy a pénztárak mellett vagy a bejáratnál és próbált felmászni a műanyag szarvasra. Egy néni pedig már ment volna el a gyerekeivel, látta h egyedül van a kislány és volt olyan jó lélek, hogy odaszólt egy őrnek! le a közönnyel, van még emberség!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr46466031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása