macsu 2014.12.03. 11:14

mai

mai napon rávettem, magam, hogy írjak egy kis életjelet, hogy nem adtam fel az írást, csak szünetel..így jár az az anyuka akinek a gyermeke 2 évesen megtagadja az alvást délutánonként. és este is, de az egy másik történet.

sajnos ahogy abbahagytam az odafiigyelést a táplálkozásra, ahogy visszaszivárgott a tejeskávé stb. visszatért a magas TSH-m, olyan értékre ami márciusban volt. Hiába gyógyult meg úgymond nyárra :(. jó hír, hogy a súyom nem tért vissza ahonnan indult, hanem megtartotta azt a 9-10kg minuszt amit márc óta magától elhagyott. foghatnám a fogorvosra is a rossz TSH-t, mert kijutott  rendesen 13 alkalom érzéstelenítő, pár röntgen, fúrás, kezelés..ez némiképp pötit stresszes téma nálam, lehet, hogy ez billentette ki az egyensúlyából? nem tudom, de lógatom az orrom.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budaorsonelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr106953945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása